Welkom bij de Wandelvakantievrienden

 

Met de Wandelvakantievrienden kunt u in groepsverband van verschillende fantastische wandelvakanties genieten. Lekker wandelen in de natuur, wat cultuur opsnuiven en met oude of nieuwe vrienden genieten van dat wat we al wandelend tegenkomen is de boodschap.

Daarvoor hebben wij in verschillende landen en prachtige, bijzondere streken een aantal goede en gezellige accommodaties in ons programma opgenomen waar het - afhankelijk van de accommodatie - op basis van half of vol pension uitstekend toeven is.

De wandelingen zelf zijn over het algemeen tussen de 12 en 16 km lang (meestal zijn we een uurtje of 5-6 onderweg) en vinden vaak plaats in een heuvel- of bergachtig terrein. Een redelijke tot goede wandelconditie is dus wel een vereiste. Onderweg is tijd genoeg voor een bakje koffie of thee, een lekkere picknick in de natuur of een lunch op een terrasje. 

In principe kan iedere wandelvakantievriend zich aanmelden voor de reizen, maar vol is vol. Aanmelden kan als alleengaande maar ook met 2-en, 3-en of als hele groep (we gaan met maximaal 15 personen op stap) bent u van harte welkom. Voor kleine groepen maken we een aparte deal.

 Dus kijk eens verder in het wandelvakantievrienden programma of er iets voor je bij is en  

Een reis boeken, kopieer het boekingsformulier

invullen en opsturen naar

info@wandelvakantievrienden.nl